Support

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Control filter via Midi
1
by diegoq
07/24/2013 - 13:58
by pquenin
07/24/2013 - 15:42
Tempo change?
11
by pearl_jammin
02/02/2011 - 00:46
by alphacat
07/19/2013 - 00:46
Can I record audio
5
by cwmbrancon
07/14/2013 - 13:09
by syrupcore
07/17/2013 - 17:56
Not emailing nsp files through nano studio
4
by grindoxsaurus
07/14/2013 - 18:25
by Stiksi
07/17/2013 - 11:39
Global Patches C will not transfer
4
by Romannis1972
07/09/2013 - 20:34
by pquenin
07/11/2013 - 11:13
Odd freeze when relaunching NS?
11
by noelleis
06/08/2013 - 11:01
by Nu2moro
06/15/2013 - 16:16
confused about which Midi notes TRG ist listening to
1
by grotef
06/13/2013 - 10:04
by syrupcore
06/13/2013 - 18:58
NanoStudio's MIDI clock in is visible, but...
4
by l.b
06/08/2013 - 11:00
by l.b
06/10/2013 - 20:59
Bug in part/pattern patch preset change enable?
5
by tom_tm
06/09/2013 - 14:36
by tom_tm
06/10/2013 - 12:12
Ability to play NS over Airplay removed?
3
by Stiksi
06/08/2013 - 13:54
by Stiksi
06/08/2013 - 23:35
PC freezing when loading samples in nanosync
7
by Spiritos
06/07/2013 - 17:47
by Stiksi
06/08/2013 - 13:50
manage eden soundbanks
17
by pummelfee
05/23/2013 - 10:34
by pquenin
06/05/2013 - 12:06
Another v1.4 bug?
1
by tom_tm
06/04/2013 - 22:36
by tom_tm
06/04/2013 - 22:41
Akai LPD8 set up
3
by RGM
06/04/2013 - 08:47
by RGM
06/04/2013 - 17:06
"Open in..." an exported MIDI file
3
by weakmassive
05/30/2013 - 03:47
by weakmassive
05/30/2013 - 23:24
Sharing my Nano data between iOS devices?
6
by trupro
05/20/2013 - 19:21
by trupro
05/30/2013 - 23:04
Sampling with metronome switched on
10
by Paladio
08/20/2010 - 05:47
by Tyo82ds
05/29/2013 - 14:39
Export individual parts to MIDI
15
by ozmoroz
05/22/2013 - 23:59
by Zupi
05/26/2013 - 18:40
midi to other apps
1
by anilo
05/25/2013 - 22:02
by syrupcore
05/25/2013 - 22:23
Trun on/off record arm for track??
3
by KlaatuNinja
05/21/2013 - 12:50
by Blip Interactive
05/22/2013 - 16:52
Odd latency?
5
by noelleis
05/19/2013 - 19:15
by instinctive
05/21/2013 - 15:11
Keyboard issue
3
by kloon
05/18/2013 - 11:48
by splatterfaces
05/18/2013 - 19:38
Not working after being put in background.
2
by Kidflash
05/18/2013 - 10:08
by Kidflash
05/18/2013 - 18:42
Crashing when using Audiobus
8
by josebee
05/17/2013 - 09:21
by Blip Interactive
05/18/2013 - 14:08
Uh oh... sample load in TRG causes button death...
1
by alphacat
05/16/2013 - 18:12
by Blip Interactive
05/16/2013 - 19:48
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content